«Άδειασαν» το Μουσείο της RED BULL!

Δεν πρόκειται για κινηματογραφικό σενάριο, αλλά εικάζουμε πως πολύ σύντομα, θα «ανέβει» στις αίθουσες της «μεγάλης οθόνης», ως τη διάρρηξη του 21ου Αιώνα!

Δέκα άτομα, τα οποία δεν έχουν ταυτοποιηθεί, διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις της RED BULL στο Μίλτον Κέινς της Μεγάλης Βρετανίας, «σηκώνοντας» τα 64 τρόπαια της ομάδας της FORMULA 1!

Οι διαρρήκτες είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους, γνώριζαν άριστα την κάτοψη των κτιριακών εγκαταστάσεων και με απόλυτη ακρίβεια εφάρμοσαν το σχέδιό τους, γράφοντας ιστορία στον τομέα των διαρρήξεων. Στις εγκαταστάσεις εκείνη την ώρα, περιπολούσε ένας φύλακας, ο οποίος όμως, βρισκόταν στο αντίθετο σημείο. Οι ενέργειες των διαρρηκτών ήταν απόλυτα συγχρονισμένες και άψογες, καθώς κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να παραβιάσουν την είσοδο, να εισέλθουν στο κτίριο και στο δωμάτιο που υπήρχαν τα τρόπαια και να τα κουβαλήσουν μέχρι τα οχήματα, με τα οποία τράπηκαν σε φυγή.

Ο διευθυντής της Red Bull, Χέλμουτ Μάρκο, δήλωσε σοκαρισμένος στο γερμανικό περιοδικό Sport Bild: «Πιστεύουμε, ότι η συμμορία θα λιώσει τώρα τα κύπελλά μας. Η τιμή για το ασήμι είναι αυτή τη στιγμή πολύ υψηλή, ενώ δεν μπορεί να πωληθούν αυτά τα μοναδικά αντικείμενα, γιατί είναι πολύ ξεχωριστά».

Τα μοναδικά τρόπαια που… γλίτωσαν από τη συλλογή της RED BULL, ήταν αυτά που είχε κατακτήσει ο Φέτελ, καθώς ο πιλότος της RED BULL τα είχε… πάρει στο σπίτι του, για να τα… θαυμάζει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα