“Άδειασμα” Βενιζέλου σε Φώφη: Το ΠΑΣΟΚ δεν έπρεπε να ψηφίσει την τροπολογία για τις άδειες

Έσπασε τη συναινετική γραμμή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και κράτησε αποστάσεις από τη Φώφη Γεννηματά ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στην τροπολογία που ψηφίστηκε για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο πρώην υπουργός  τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ πως «βρίσκεται επί ένα χρόνο στην πρώτη γραμμή απέναντι σε ένα βαθιά αντιδημοκρατικό εγχείρημα» που επιχειρείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Εξήγησε επίσης ότι αν παρίστατο στη χθεσινή ψηφοφορία θα ψήφιζε ενάντια. Αναφερόμενος στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για την τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Επικρατείας για το ΕΣΡ, τόνισε: «αν ήμουν παρών θα ψήφιζα την άποψή μου. Εναντίον».

«Είπαμε κατάργηση, το απλώς αναστέλλεται και δεν καταργείται δεν μας ικανοποιεί καθόλου» «δεν με ρώτησε κανείς» είπε μεταξύ άλλων.

Κατήγγειλε μάλιστα τη μη σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ώστε να μπορέσει ο ίδιος να εκθέσει εκεί τις απόψεις του. «Δεν είναι δυνατόν τέτοιες σημαντικές αποφάσεις να λαμβάνονται από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος όσο και αν τους εκτιμώ» πρόσθεσε.»Οι θεσμικές ρυθμίσεις Παππά, Βούτση συνιστούν ένα βήμα αλλά δεν είναι η «πλήρη συμμόρφωση».

«Δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος πολιτικός, επιστήμονας πρέπει να ταυτίζεται με μια κομματική γραμμή» πρόσθεσε.

Χαρακτήρισε επίσης «αφελέστατο» αυτό που λέτε για πρόσδεση του ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. αντιθέτως σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η «Ν.Δ. προσχώρησε στις απόψεις του ΠΑΣΟΚ». Για να καταλήξει στο αίτημα του Κ. Μητσοτάκη: «Αν ήταν πατριώτης ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να προκαλέσει εκλογές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα