Άδεια η πόλη… Πού πήγαν όλοι;

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού κι αρκετοί είναι εκείνοι που ­­–όχι απλά έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους αλλά– έχουν φύγει εκτός Αθηνών για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όλοι «φορτώνουν» τις μπαταρίες τους για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε δύο μήνες! Άλλοι τράβηξαν για Μύκονο, άλλοι για Τήνο, κι άλλοι για Άνδρο.

 

Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Οικογενειακά στην Τήνο

SKORDA_LIAGKASΗ Φαίη Σκορδά και o Γιώργος Λιάγκας, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής τους εκπομπής για τη φετινή σεζόν, ετοίμασαν βαλίτσες και επιβιβάστηκαν μαζί με τα παιδιά τους στο καράβι για Τήνο! Το ζευγάρι βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χαλαρώνοντας στοn δικό τους «παράδεισο». Το εξοχικό σπίτι που διατηρούν οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 στο κυκλαδίτικο νησί είναι πάντα ανοιχτό σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, και μάλιστα τους επισκέπτονται κατά καιρούς για να κάνουν κι εκείνοι το μπανάκι τους, αλλά και να ξεφύγουν από το κλεινόν άστυ.

 

 

 

 

 

 

Ελένη Μενεγάκη: Στην Άνδρο, στο βασίλειό της 

menegaki1Η αγαπημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη περίμενε με μεγάλη καρτερικότητα τους καλοκαιρινούς μήνες για να επιστρέψει και πάλι στο νησί που της έχει κλέψει την καρδιά, την Άνδρο! Φέτος αυξήθηκαν κατά ένα άτομο, αφού η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης πριν λίγους μήνες έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Να αναφέρουμε, όμως, ότι έκαναν και μία μικρή εξόρμηση στη Σκόπελο για λίγες ημέρες. Η Ελένη βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμεί να βαφτίσει τη μικρή της κόρη λίγο πριν από τον Σεπτέμβρη στην Άνδρο, κι έχει ξεκινήσει από τώρα τις προετοιμασίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας: Σύσσωμη η οικογένεια στη Μύκονο

xrousalaΤις διακοπές τους κάνουν στο «Νησί του Αιόλου» η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, μαζί με τα δύο τους παιδάκια, τη Μάργκω και τον πρόσφατα βαφτισμένο γιο τους Σπύρο. Στην παρέα του μοντέλου και του επιχειρηματία βρίσκονται και οι μητέρες τους, Αγλαΐα Χρουσαλά και Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα. Οι δύο γιαγιάδες έχουν και την ιδιότητα της «μπέιμπι σίτερ» για να μπορεί το αγαπημένο ζευγάρι να ξεφεύγει και λίγο από την καθημερινότητά του…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίντσεϊ Λόχαν: Χολιγουντιανός αέρας στη Μύκονο

Το λαμπερό Χόλιγουντ αποχωρίστηκε για λίγες ημέρες η Αμερικανίδα Λίντσεϊ Λόχαν, και επέλεξε να ξεκουραστεί σε ελληνικά ύδατα και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο! Φέτος είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτεται το κυκλαδίτικο νησί. Το «κακό κορίτσι» του Hollywood εθεάθη να διασκεδάζει με εγχώριους και διεθνείς celebrities, με πρώτο και καλύτερο τον παγκοσμίου φήμης φωτογράφο Μάριο Τεστίνο, και προς έκπληξη πολλών και με τον Αντώνη Ρέμο. Πέρσι τα καμώματά της στο νησί άφησαν εποχή, όσο για φέτος ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάτι, αλλά όλα τα περιμένουμε από τη συγκεκριμένη…lohan_remos

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα