Άδωνις κατά Τσίπρα: Δεν έχει ίχνος τσίπας – Είναι ψεύτης με περικεφαλαία

Mύδρους κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.«Δεν έχει ίχνος τσίπας. Είναι ψεύτης με περικεφαλαία», είπε αρχικά μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha για τις δηλώσεις του Aλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει ιδιόκτητο σπίτι προσθέτοντας πως «ενώ παραδέχθηκε ότι είχε αυταπάτες, δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη».

«Η Ευρώπη υποχώρησε στις αριστερές ανοησίες του», σχολίασε σχετικά με την προσυμφωνία στο Eurogroup λέγοντας πως «η τρόικα για πολιτικούς λόγους έκανε το χατίρι στον κ. Τσίπρα με μία συμφωνία που είναι παντελώς αδιέξοδη και αντίθετη με όλη τη φιλοσοφία του προγράμματος.

Το πρώτο μνημόνιο φτιάχτηκε στις 6 Μαΐου του 2010 για να κάνουμε την ελληνική οικονομία πιο ανταγωνιστική . Στα πλαίσια αυτού, ήταν ορόσημο η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών. Προχθές δέχθηκαν αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Η ελληνική οικονομία δεν θα πάει μπροστά, οι στόχοι δεν θα επιτευχθούν. Από το 2017 και μετά θα έχουμε συνεχώς πτώση. Αυτοί που θα πληρώσουν την αποτυχία του Τσίπρα είναι κατά βάση οι ψηφοφόροι του».

Συγκεκριμένα για την Κριστίν Λαγκάρντ είπε πως «την έχει μαγέψει ο Τσίπρας και υποχωρεί σε όλες τις απαιτήσεις του».

Σε ερώτηση εάν ο ίδιος είναι «κατά του κόφτη» ο κος Γεωργιάδης απάντησε χαρακτηριστικά «εγώ είμαι κατά του Τσίπρα. Είτε βάλουμε κόφτη είτε όχι, είτε βρούμε πετρέλαιο στην Ακρόπολη». Πρόσθεσε ότι «στο Eurogroup ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα πάντα και δεν πήρε τίποτα».

«Είναι κομμουνιστής, δεν ξέρει τον καπιταλισμό και δεν το λέω υποτιμητικά», είπε για τις αισιόδοξες προβλέψεις του Γιάννη Δραγασάκη στον Alpha και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «άμα ήξερε ο Δραγασάκης πώς λειτουργεί η καπιταλιστική οικονομία εγώ θα ήμουν ζογκλέρ».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Π. Καμμένος βρισκόταν το πρωί σε πτήση προς τις ΗΠΑ, ο κος Γεωργιάδης είπε δηκτικά «βρίσκεται στον φυσικό του χώρο, δηλ. στα σύννεφα»!

Αναφερόμενος στη ΝΔ εξήγησε ότι «ζητάει εκλογές γιατί κάθε μέρα η ζημιά μεγαλώνει και η επόμενη κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει πιο δύσκολη δουλειά να κάνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα