Άκυρος ο συναγερμός

Ένας αδικαιολόγητος –όπως αποδεικνύεται- ενθουσιασμός επικρατούσε από το πρωί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ με αφορμή δημοσιεύματα που είχαν να κάνουν με το γήπεδο.

Συγκεκριμένα, επειδή αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στο χώρο του οικοπέδου εργασίες, πολλοί συμπέραναν ότι αυτή η εξέλιξη έχει να κάνει με την ανέγερση του γηπέδου, βλέποντας ένα σημάδι προς αυτή την κατεύθυνση.

Τελικά, όμως δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο…

Για την ακρίβεια όντως θα ξεκινήσουν κάποιες εργασίες που όμως ως στόχο θα έχουν κάποιες διορθώσεις και αποκαταστάσεις ζημιών.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων το τελευταίο διάστημα, αλλά και των έντονων βροχοπτώσεων ο χώρος έχει υποστεί ζημιές και μάλιστα έχουν ανοίξει κάποιες τρύπες. Για αυτό το λόγο πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα οι φθορές, ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω προβλήματα.

Επιπλέον, θα περιφραχθεί ο χώρος καθώς στην υπάρχουσα κατασκευή υπάρχουν αρκετά ανοίγματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι ασφαλείας.

Για αυτούς τους λόγους και σε συνδυασμό πάντα ότι η ΑΕΚ είναι υπεύθυνη για το χώρο θα ξεκινήσουν οι εργασίες, χωρίς όμως αυτές να σχετίζονται με την κατασκευή του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα