«Άκυρο» από Βασιλόπουλο

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ακύρωσε την πολυαναμενόμενη κοινή τηλεοπτική του παρουσία με τον πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Η εκπομπή «Δίκη» είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό ότι την προσεχή Δευτέρα (16/2) θα ήταν αφιερωμένη στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ, με μια πολυαναμενόμενη κοινή παρουσία. Ο Άρης Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος θα έκαναν για πρώτη φορά δημόσιο διάλογο για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς».

Στην ΑΕΚ περίμεναν με ιδιαίτερη… αγωνία την συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς θεωρούσαν ότι θα ήταν μια τεράστια ευκαιρία να καταδείξει η πλευρά της Ένωσης στην κοινή γνώμη το δίκαιο αίτημά της. Κι αυτό διότι ο Ανδριόπουλος γνωρίζει άριστα κάθε πτυχή του θέματος της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι Κιτρινόμαυροι πίστευαν ότι θα μπορούσε βάσει των πραγματικών δεδομένων να καταστήσει σαφές ότι οι θέσεις που εκφράζονται από τη δημοτική αρχή είναι ανεδαφικές.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας ενημέρωσε χθες (Δευτέρα) τους ανθρώπους της εκπομπής ότι λόγω υποχρεώσεων του Δήμου, δεν θα καταφέρει τελικά να παραστεί, σε ένα ραντεβού που είχε κλείσει τόσο καιρό πριν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα