Άλλαξε ο εκλεκτός για την επίθεση

Τον Πορτογάλο Ορλάντο Σα της Λέγκια Βαρσοβίας θέλει να εντάξει στο έμψυχό της δυναμικό η ΑΕΚ, μετά από εισήγηση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο 27χρονος επιθετικός αποτελεί την πρώτη επιλογή της ελληνικής ομάδας, καθώς φαίνεται πως δεν θέλει να εμπλακεί περισσότερο με τους Βραζιλιάνους της Πεναπολένσε για τον Κρισλάν.

Οι Λατινοαμερικάνοι αρέσκονται στο να κάνουν σίριαλ τις μεταγραφικές υποθέσεις, ενώ οι Πολωνοί της Λέγκια Βαρσοβίας είναι πιο φυσιολογικοί στις διαπραγματεύσεις τους, καθώς ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό για τον παίκτη τους και διαπραγματεύονται πάνω σε αυτό. Για την ώρα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φαίνεται να διαθέτει 500.000 ευρώ για τον Ορλάντο Σα, με τους Πολωνούς να ζητάνε τα διπλάσια και αν υπάρχει καλή διάθεση, όλα δείχνουν πως κάπου στη μέση (και ίσως με κάποια έσοδα από φιλικό ή κάποιον δανεισμό «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιριστή) θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μέχρι τα 24 του είχε φτωχή συγκομιδή τερμάτων, αλλά βελτίωσε τους αριθμούς του στη ΑΕ Λεμεσού και τη Λέγκια, όπου συνολικά σε 61 ματς έχει πετύχει 29 γκολ. Μιλάμε βέβαια για τα πρωταθλήματα της Κύπρου και της Πολωνίας, ωστόσο ένα γκολ ανά δύο ματς είναι πάντα υπολογίσιμο στατιστικό. Ο 27χρονος, μάλιστα, διανύει φέτος την καλύτερή του χρονιά με δέκα τέρματα σε 15 ματς και αυτή η αξιοσημείωτη πρόοδός του είναι που αρέσει στον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και στην ΑΕΚ.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ορλάντο Σα είναι παντρεμένος με τη… Σαμπρίνα της Πορτογαλίας, μία πολύ φημισμένη τραγουδίστρια στην ιβηρική χερσόνησο της ποπ μουσικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα