Άλλα είχε πει ο Πέρεθ!

Αθωωτική ως προς την ΠΑΕ Βέροια ήταν η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ προ μηνών, όταν εξέτασε την υπόθεση του περιβόητου αγώνα της 6ης Ιανουαρίου του 2013 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (τελικό σκορ 3-0).

Οι Νίκος Γεωργέας, Αλέξης Καλογέρης και Γιώργος Καλαϊτζίδης ήταν οι τρεις άνδρες που είχαν καταθέσει πως το παιχνίδι ήταν χειραγωγημένο, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου είχε προσκομίσει δήλωση του τότε ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γκιγιέρμο Πέρεθ, δήλωση που ισχυριζόταν άγνοια και που επίσης έκρινε παρερμηνευμένη την ατάκα του στο διαδίκτυο μετά την κατάθεση του Νίκου Γεωργέα (ατάκα που ανέφερε: «Μόνο ο Γεωργέας είχε αρχ…»!).

Με αφορμή τις καταθέσεις των κατηγορουμένων της ΕΠΟ για την υπόθεση «Κάρτα Υγείας», οι αρμόδιοι ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην Ευελπίδων ανακάλυψαν πως ο Γκιγιέρμο Πέρεθ (που δεν είχε εντοπιστεί από τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, λόγω του ότι βρισκόταν εκτός Ελλάδας) παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Ευελπίδων προ εβδομάδων, κατέθεσε κι αυτός πως υπήρξε απαίτηση της διοίκησης της Βέροιας για ήττα με 3-0 στο ημίχρονο, γεγονός που αυτόματα τον κατέταξε νούμερο 36 στους κατηγορούμενους για την υπόθεση «εγκληματική οργάνωση»!

Αυτό θα πει πως η υπόθεση ενδεχομένως να εξεταστεί από την αρχή, παρά το ότι το πρωτάθλημα της Super League έχει ξεκινήσει και η Βέροια αγωνίζεται κανονικά σε αυτό. Τονίζουμε, εδώ, πως ο Ολυμπιακός δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι οι παίκτες της Βέροιας χειραγωγήθηκαν από μέλος της διοίκησης, αλλά δεν υπάρχει κάποια άμεση σύνδεση του μέλους με φορείς εκτός της μακεδονικής ΠΑΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα