Άλλη μία τρικλοποδιά στο γήπεδο!

Τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι στην ΑΕΚ όταν έμαθαν πως ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα προβεί στις 9 Σεπτεμβρίου σε Δ.Σ. και στην ημερήσια διάταξη υπάρχει προς συζήτηση και το ν.17 που τιτλοφορείται ως εξής: «Έγκριση αιτήματος παράτασης προθεσμίας δημόσιας διαβούλευσης επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Στην ΑΕΚ έψαξαν αμέσως να δουν αν προβλέπεται κάτι τέτοιο σε αυτή τη διαδικασία και πήραν τη διαβεβαίωση πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί και ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά βάση σχεδιαγράμματος στις 22 Σεπτεμβρίου.  Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η ΠΑΕ ΑΕΚ και κυρίως η εταιρία «Δικέφαλος Α.Ε.» θα δικαιούται στις 23 του μήνα να αιτηθεί τη οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα!

Εννοείται πως στην ΑΕΚ ενοχλήθηκαν με αυτή την τρικλοποδιά, αφού θεωρούσαν πως έχει παύσει κάθε μορφή διένεξης μεταξύ της ομάδας και του Δήμου. Θεωρούν απαράδεκτο το γεγονός και πιστεύουν πως ο Δήμος προσπαθεί απονενοημένα να μαζέψει κάποια στοιχεία της τελευταίας στιγμής που να αποδεικνύουν επιπτώσεις κατά του περιβάλλοντος σε περίπτωση κατασκευής του γηπέδου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα