Άλλοι κλαίνε κι άλλοι γελάνε

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σίριαλ του φετινού καλοκαιριού είχε πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο παικταρά της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος μετά και την αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπάρτσα, φανταζόταν τον εαυτό του στην ομάδα της Καταλονίας.

Τελικά ξέμεινε στη Λίβερπουλ, αναγκάζοντας τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, να βγει και να πανηγυρίσει ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή. Εδώ και εβδομάδες, ο Γερμανός κόουτς έλεγε και ξαναέλεγε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να μείνει στην ομάδα του ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός. Τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς τα ήθελε, μόνο που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βγήκε ευθαρσώς και δήλωσε πως ήθελε να φύγει και πως είναι απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη.

Ο Κλοπ δεν έχει πρόβλημα με την ειλικρίνεια του Βραζιλιάνου. Ξέρει πως σε λίγες μέρες θα συνέλθει και θα τον αναγκάσει να βγάλει τον καλό του εαυτό. Η Λίβερπουλ έχει κάνει καλό ξεκίνημα στην Αγγλία και στην Ευρώπη και ο Κουτίνιο μπορεί να αναγκάσει την Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με αυτόν πολύ σύντομα, στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο.

Μέχρι τότε οφείλει να υποστηρίξει το μεγάλο πρότζεκτ των «κόκκινων» που είναι η επιστροφή στα πρωταθλήματα. Για να τον δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα