Άλλο Μπακασέτας, άλλο Βέλλιος

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και έτσι δεν είναι όλες οι τακτικές όμοιες. Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε τη μάχη με τον Μπακασέτα (κυρίως επειδή είχε ως σύμμαχο τον παίκτη), αλλά δεν είναι διατεθειμένη – τουλάχιστον για την ώρα – να μπει σε μονομαχία για τον Βέλλιο. Τα πράγματα είναι απλά.

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι καν 23 ετών και είναι η αποκάλυψη της χρονιάς. Να βρει στο εξωτερικό παίκτη με τα παρόμοια χαρακτηριστικά και τόσο… φτηνό αποκλείεται. Η δε Ένωση ποδοσφαιριστή με τέτοια στοιχεία δεν έχει και στην τελική βοήθησε και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Στην περίπτωσή του, λοιπόν, ο νέος προπονητής θα βρει θέλει δεν θέλει τον παίκτη στο ρόστερ του και ας τον εκμεταλλευτεί όπως επιθυμεί.

Με το σέντερ φορ, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Ηρακλής έχει ανάγκη από λεφτά και δεν κάνει σκόντο, άρα δε μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να έρθει σχεδόν τσάμπα. Η θέση του φορ είναι μυστήρια και πολλοί προπονητές θέλουν συγκεκριμένα στοιχεία από αυτόν. Αν έρθει ο νέος τεχνικός και δει τον Βέλλιο και του αρέσει, τότε ναι, η ΑΕΚ θα κινηθεί.  Διαφορετικά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα «σκίσουν» και τα ρούχα τους.

Ο παίκτης, βέβαια, παραμένει στο στόχαστρο της ΑΕΚ και με το που θα υπογράψει ο νέος προπονητής, θα ενημερωθεί άμεσα για την εγχώρια αγορά και μάλλον ο πρώτος τον οποίο θα τσεκάρει θα είναι ο Βέλλιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα