«Άλμπα: «Εσείς Ρονάλντο, εμείς Μέσι»

Σήμα… προειδοποίησης προς τους Μαδριλένους ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι εξέπεμψε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζόρντι Άλμπα, λέγοντας πως ο Μέσι… θα πάει με άγριες διαθέσεις στο γήπεδο της «βασίλισσας».

Ο διεθνής Ισπανός των Καταλανών δεν φαίνεται να πτοείται από τη φόρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και παραδέχεται πως είναι ένα… ποδοσφαιρικό τέρας και πως καθαρίζει όταν οι υπόλοιποι δεν μπορούν. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά… «εκείνοι έχουν τον Ρονάλντο, εμείς έχουμε τον Μέσι»!

«Πιστεύω ότι ο πιο επικίνδυνος παίκτης που θα μπει στο γήπεδο, την Κυριακή, θα είναι ο Λιονέλ Μέσι. Και δεν το λέω αυτό επειδή παίζουμε στην ίδια ομάδα. Το πίστευα από τότε που αγωνιζόμουν στη Βαλένθια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα τέρας! Είναι πολύ σημαντικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν οι υπόλοιποι δεν βρίσκονται σε καλή μέρα, εκείνος βρίσκει πάντα τον τρόπο και καθαρίζει. Όμως εμείς έχουμε τον Μέσι και καλά θα κάνει η Ρεάλ να τον φοβάται. Ο Νεϊμάρ έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν, παρά τον τραυματισμό του. Το ποιος θα αγωνιστεί στην επίθεση είναι θέμα του προπονητή. Όπως και να έχει, με Πέδρο και Νεϊμάρ ή Αλέξις, ο ρόλος μου παραμένει ίδιος. Τίποτα δεν αλλάζει στο πως θα αγωνιστώ. Σε παιχνίδια σαν αυτό δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Εμείς πρέπει να νικήσουμε τη Ρεάλ. Πρέπει να κλείσουμε τα μάτια ότι και αν κάνει ο διαιτητής ή οι οπαδοί και να παίξουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα