Άλτμαν: “Ανυπομονώ για τα επίσημα του Παναθηναϊκού”

ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ" ΛΕΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Ήταν γραφτό να καταλήξει στον Παναθηναϊκό ο Όμρι Άλτμαν, από το Γενάρη είχαν δρομολογηθεί οι επαφές, τότε χάλασε η μετεγγραφή για γραφειοκρατικούς λόγους, αλλά αυτή τη φορά δεν βρέθηκε κάποιο εμπόδιο. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην Ολλανδία και είπε τα καλύτερα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θαυμάζοντας το πάθος του για ποδόσφαιρο, κάτι που μάλλον διέγνωσε από τον τρόπο που ζει τις προπονήσεις.

Ξεκίνησε αναφερόμενος στην πρώτη του συμμετοχή στο φιλικό με την Ολεξάντρια:

«Ήταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα το γεγονός ότι αγωνίστηκα γι’ αυτή την ομάδα και αισθάνθηκα όμορφα βλέποντας τους οπαδούς μας να έρχονται μέχρι εδώ για να μας δουν. Γνωρίζω πως θα είναι η ατμόσφαιρα όταν θα παίζουμε στο γήπεδο μας και ανυπομονώ πάρα πολύ γι’ αυτή την πρόκληση. Προσωπικά, δεν θέλω να μιλήσω για μένα και την τεχνική μου. Μπορείτε να ρωτήσετε τον προπονητή γι’ αυτό». 

Για το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί στις δύο μεγάλες του Τελ Αβίβ και την εμπειρία που έζησε όταν άλλαξε «στρατόπεδο»: 

«Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Υπήρχαν πολλά προβλήματα με τους οπαδούς και όλα αυτά τα πράγματα… Όμως αισθάνθηκα ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Ήταν κάτι δύσκολο, όμως είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου». 

Για το αν είναι συνηθισμένος να αγωνίζεται μπροστά σε «θερμό» κοινό: 

«Δεν ξέρω ακριβώς πως είναι στην Ελλάδα τα πράγματα, όμως στο Ισραήλ το κοινό είναι επίσης πολύ θερμό».

Για τους λόγους που αρνήθηκε διπλάσια οικονομικά πρόταση για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού: 

«Είναι αλήθεια. Όμως αισθάνομαι ότι θα έχω την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να βελτιωθώ ως παίκτης όσο περισσότερο μπορώ και γι’ αυτό το λόγο επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα». 

Για το γεγονός ότι βρέθηκε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, αλλά δεν ολοκληρώθηκε τότε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: 

«Είχα έρθει τον Ιανουάριο στην Ελλάδα και είχα δει το τεχνικό τιμ και όλα όσα αφορούν το κλαμπ και πραγματικά είχα καλές εντυπώσεις. Αισθάνθηκα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το κατάλληλο μέρος για μένα αυτή τη στιγμή». 

Για την εμπειρία που έζησε στη Φούλαμ και αν αισθάνεται πιο έμπειρος για το νέο του βήμα: 

«Ήμουν πολύ νέος την πρώτη φορά που αγωνίστηκα εκτός Ισραήλ. Ήταν μια όμορφη πρόκληση και μια νέα εμπειρία. Τώρα έχω μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό οτ νέο μου ταξίδι και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά». 

Για τη γνώμη που έχει διαμορφώσει για την ομάδα: 

«Το απολαμβάνω. Η ομάδα, το τεχνικό τιμ, όλα είναι πολύ όμορφα. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν πολύ θερμά και με έκαναν γρήγορα να νιώσω ένας από αυτούς. Είμαι πολύ χαρούμενος. Βλέπω ότι διαθέτουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Όταν ήρθα εδώ, το πρώτο πράγμα που μου είπαν, ήταν: ” Ο Παναθηναϊκός παίζει για να διεκδικεί τίτλους, όχι για τη δεύτερη θέση».

Για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: 

«Πίσω από τον επιθετικό, ως δεύτερος επιθετικός. Δηλαδή στη θέση που έπαιξα και στο φιλικό παιχνίδι με την Ολεξάντρια». 

Για τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα: 

«Αντιλαμβάνομαι ότι “χτίζουν” κάτι καινούργιο και αρχίζουν από κάτω προς τα πάνω. Είναι κάτι που μου αρέσει. Περιμένω από την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε και να φέρουμε αποτελέσματα στο τέλος». 

Για το αν πιστεύει ότι μέσω του Παναθηναϊκού, μπορεί να κερδίσει μια θέση στην Εθνική Ισραήλ:

«Ναι. Το πιστεύω». 

Για το αν έχει μιλήσει με τον Γιτζάκ Σουμ ή κάποιον άλλον που έχει βρεθεί στην Ελλάδα, προτού έρθει στον Παναθηναϊκό: 

«Μίλησα με τον Γκολάσα που ήταν στον ΠΑΟΚ και μου είπε καλά πράγματα για το κλαμπ». 

Για τη γνώμη που έχει σχηματίσει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και αν έχει εντοπίσει διαφορές σε σχέση με τις προπονήσεις που έκανε στο Ισραήλ: 

«Είναι φυσιολογικό, κάθε προπονητής να έχει και δικό του στυλ και τη δική του νοοτροπία. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις για τις προπονήσεις, την ένταση και το ρυθμό. Το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο, είναι πραγματικά κάτι που θαυμάζω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα