Άμεση απάντηση Μαρινάκη!

Αμεσότατη ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη… θεωρητική ερώτηση που του έγινε… «Και τώρα τι κάνουμε που χάθηκαν τα χρήματα του Champions League;». Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τάξης των 20.000.000 ευρώ, ποσό με το οποίο καλύπτεται η χασούρα και καλύπτει την ΠΑΕ στους κανόνες που επιβάλει η UEFA σύμφωνα με το Financial Fair Play.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βρέντζος αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ μετά την παραίτηση που υπέβαλε, ενώ λύθηκε και η συνεργασία με τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»:

«Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείται προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

  1. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.
  2. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.
  3. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής»
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα