Άμστερνταμ: Δολοφόνησαν 17χρονο μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών

Σοκάρει την Ολλανδία, η δολοφονία ενός 17χρονου εφήβου μπροστά στα μάτια 6χρονων παιδιών. Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Μοχάμεντ Μπουσίκι, έγινε με αυτόματο όπλο και πολλοί θεωρούν ότι είχε σχέση με ναρκωτικά ή χρήματα καθώς ο πόλεμος των συμμοριών στο Άμστερνταμ είναι κάτι συνηθισμένο.

Ειδικότερα, γύρω στις 19:00, στις 26 Ιανουαρίου δύο οπλισμένοι άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, άνοιξαν πυρ σε κοινοτικό κέντρο της εργατικής συνοικίας του Βίτενμπουργκ. Ο Μοχάμεντ Μπουσίκι, έκανε μαθήματα μαγειρικής σε 6χρονα παιδιά όταν μια σφαίρα διαπέρασε την σπονδυλική του στήλη.

Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, ένας άλλος άνδρας και μια γυναίκα τραυματίστηκαν. Τα παιδιά έμειναν τρομοκρατημένα από το θέαμα που αντίκρισαν.

Να σημειωθεί, ότι η περιοχή βρίσκεται δύο βήματα μακριά από την «κόκκινη συνοικία» όπου η πορνεία και η κάνναβη είναι νόμιμα, ενώ προσελκύουν πολλούς τουρίστες.

Στην κηδεία του 17χρονου, ο θείος του δήλωσε ότι «Τον σκότωσαν εν ψυχρώ. Είναι ακατανόητο».

Η αστυνομία του Άμστερνταμ ενίσχυσε την ασφάλεια στη συνοικία, προειδοποιώντας παράλληλα ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να συνδεθεί η δολοφονία του 17χρονου με τον πόλεμο μεταξύ των συμμοριών

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα