Άνετα η ΑΕΚ, 1-3 στα Ψαχνά

Μία ακόμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ανάβει αήττητη στη Super League πέτυχε η ΑΕΚ, αυτή τη φορά επί του Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια με σκορ 1-3.

Το 0-1 έκανε ο Αραβίδης με ωραία κεφαλιά στο 42’, ενώ μέσα σε ένα δίλεπτο στην επανάληψη ξεκαθάρισαν τα πάντα. Αρχικά στο 54’ ο Ηρακλής έχασε πέναλτι με το Ράντι, καθώς ο Ανέστης έπεσε σωστά και έδιωξε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζόριτς έκανε με σουτ το 0-2, απλοποιώντας κατά πολύ το έργο της Ένωσης. Το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων» σημείωσε ο Αραβίδης με φάουλ στο 66’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 71’ με μακρινό σουτ του Πατσατζόγλου.

Ο Αραβίδης παραλίγο να πετύχει χατ-τρικ, αλλά η προσπάθειά του στο 79’ κατέληξε στο δοκάρι. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της, τον Απόλλωνα και την Παναχαϊκή, τις δύο ομάδες που μαζί με την ΑΕΚ αναμένεται να μπουν στα play off από το νότιο όμιλο της Football League.

Ηρακλής Ψαχνών: Μανιάτης, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Σικαλιάς, Τσούπρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Τσεβάς (69’ Πολίτης), Παληγιώργος (75’ Ίβκοβιτς), Ράντι (84’ Καρντόσο), Νικολίτσης.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84’ Φαγέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73’ Γροντής), Πλατέλλας (69’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα