Άνοιξε… βεντέτα με Σπάρτη ο Πανελευσινιακός

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της Σπάρτης εξέδωσε ο Πανελευσινιακός, κατηγορώντας τους Λακεδαιμόνιους και τον προπονητής τους Σωτήρη Αντωνίου για δημιουργία εχθρικού κλίματος στην κυριακάτικη (2/4) μεταξύ τους αναμέτρηση.

«Στην εκτός εδρας αναμέτρηση της ομάδας μας στη Σπάρτη αντιμετωπίσαμε ένα πάρα πολύ άσχημο και εχθρικό κλίμα, το οποίο είναι δείγμα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Λυπούμαστε που μια τόσο ιστορική πόλη έχει τέτοιου είδους φίλαθλο κόσμο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ήταν απαράδεκτο να βρίζουν εν χορώ την οικογένεια των Δημόπουλων και τον προπονητή μας κύριο Γιώργο Βαζάκα.

Όλα αυτά φυσικά και ήταν αναμενόμενα, αφού μετά τον αγώνα Καλλονή-Σπάρτη, ο ηθικός κύριος Αντωνίου, προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτη (χωρίς δίπλωμα UEFA pro), ξεκινώντας με δηλώσεις πυροδοτούσε το κλίμα όλη την εβδομάδα για τον “τελικό” που έδινε η ομάδα του με τον Πανελευσινιακό. Ως απόλυτος οργανωτής της κερκίδας απέδειξε τον τρόπο με τον οποίο θέλει να κερδίζει τα ματς.

Ευχαριστούμε πολύ για την “φιλοξενία” και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εις το επανιδείν» αναφέρει η ανακοίνωση των «σταχυοφόρων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα