Άνοιξε το site του Σπηλιωτόπουλου: «Αθήνα μπορείς»

Από σήμερα ξεκινά η λειτουργία του επίσημου ιστότοπου της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς», του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Μέσα από τον ιστότοπο www.athinamporeis.gr, όλοι οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, τις προτάσεις, τις θέσεις και τις δράσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της ομάδας του μέσα από μια συνεχή ροή πληροφοριών και φωτογραφικού υλικού.

Ο ιστότοπος παρέχει ένα πεδίο πραγματικής συμμετοχικής δημοκρατίας. Δίνει την δυνατότητα στους πολίτες, μέσω της χρήσης του κινητού τους τηλεφώνου ή του υπολογιστή τους, να αποστείλουν προτάσεις, πρωτοβουλίες, και κυρίως προβλήματα (κακοτεχνίες, εγκατάλειψη γειτονιών και δρόμων, αμέλεια της δημοτικής αρχής για υποδομές κλπ) που βιώνουν στην καθημερινότητα τους με συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό και video.

Μέσα από μια απλή και καινοτόμα, για τα ελληνικά δεδομένα, διαδικασία, οι πολίτες γίνονται εκφραστές των προβλημάτων της Αθήνας αλλά και συμμέτοχοι στην επίλυση τους. Με αυτήν την συμμετοχική διαδικασία, τα προβλήματα συλλέγονται και αναρτώνται στον διαδικτυακό χάρτη του site, επεξεργάζονται και κάποια από αυτά ενσωματώνονται στο πρόγραμμα με την μορφή προτάσεων.

Όλο το υλικό διαδίδεται μέσω των κοινωνικών δικτύων και έτσι όλοι οι πολίτες μπορούν να γνωρίζουν από πρώτο χέρι, εύκολα και γρήγορα, τα πραγματικά προβλήματα της Αθήνας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα