Άντεξε όσο άντεξε ο Τούντορ!

Ήταν αναμενόμενο να συμβεί. Απλά δεν ξέραμε το πότε. Τελικά ο Ιγκόρ Τούντορ δεν κατάφερε να κρατήσει παραπάνω τη θέση του στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η ήττα από τον ουραγό Πανθρακικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η διοίκηση του Δικεφάλου του ανακοίνωσε την απόλυσή του, αφού πέραν των αρνητικών αποτελεσμάτων, ο Τούντορ ηττήθηκε και στη διπλωματία. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε σταματήσει να καλύπτει τους παίκτες του και έκανε το ακριβώς αντίθετο. Τους εξέθετε. Νεαροί και άπειροι στην αρχή της σεζόν, που δεν θα έπρεπε να κατηγορούνται για τα αποτελέσματα, ανίκανοι τις τελευταίες εβδομάδες να σηκώσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η εικόνα του στον πάγκο της ομάδας στο ματς της Θράκης ήταν απελπιστική. Καθόταν στη γωνία μετά το 2-1 απογοητευμένος και σοκαρισμένος, με τους παίκτες να δίνουν οδηγίες αντ’ αυτού. Οικτρό θέαμα πραγματικά. Η ανακοίνωση του συλλόγου είναι χαρακτηριστική: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας»!
Τη θέση του μέχρι το τέλος της χρονιάς αναλαμβάνει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα