Άντε πάρε το Μουντιάλ από τη Γερμανία!

Δέκα μήνες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς να είναι ακόμη γνωστές όλες οι ομάδες που θα μετάσχουν σε αυτό δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά, αλλά φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο σύνολο θα είναι δύσκολο να το κάμψεις. Ποιο είναι αυτό; Τα «Πάντσερ» φυσικά!

Συμπαθείς, δεν συμπαθείς τη συγκεκριμένη Εθνική ομάδα, πραγματικά είναι δύσκολο να φανταστείς ένα σενάριο που να περιλαμβάνει αποκλεισμό της Γερμανίας πριν φτάσει στον τελικό. Η Nationalmannschaft είναι μία «μηχανή» ασταμάτητη. Όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχει ρομποτική πειθαρχία και ακατάπαυστη θέληση για τη νίκη μέχρι το 90’. Εδώ και κάποια χρόνια, ωστόσο, έχει προσθέσει και λάτιν πινελιές ποιότητας που την έχει μετατρέψει σε ακόμη πιο απρόβλεπτη ομάδα.

Στην προκριματική φάση πέτυχε δέκα νίκες. Με τέρματα 43-4 είχε προφανώς την καλύτερη συγκομιδή από κάθε άλλη ομάδα. Ντράξλερ, Εμρέ Τσαν, Γκορέτσκα, Σανέ, Μπραντ το «νέο αίμα» στη μεσαία γραμμή που έχει μετατρέψει την παλιά καλή αλλά βαριά Γερμανία σε ένα σύνολο που τρέχει και «σκοτώνει».

Τα αποτελέσματά της στην προκριματική σειρά:

Νορβηγία – Γερμανία 0-3

Γερμανία  – Τσεχία 3-0

Γερμανία – Βόρεια Ιρλανδία 2-0

Σαν Μαρίνο – Γερμανία 0-8

Αζερμπαϊτζάν – Γερμανία 1-4

Γερμανία – Σαν Μαρίνο 7-0

Τσεχία – Γερμανία 1-2

Γερμανία – Νορβηγία 6-0

Βόρεια Ιρλανδία – Γερμανία 1-3

Γερμανία – Αζερμπαϊτζάν 5-1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα