Άντζελα Γκερέκου:Τι αποκαλύπτει για την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου (βίντεο)

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, έναν χρόνο περίπου μετά την περιπέτεια υγείας του, που χρειάστηκε να μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία, βρέθηκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Μελίνα Ασλανίδου και έδειχνε καλύτερα από ποτέ.

Για το πώς είναι σήμερα στην υγεία του ο τραγουδιστής, ρωτήθηκε η σύζυγός του που απάντησε ως εξής στην κάμερα της εκπομπής «La Biri Biri».

«Ξέρω ότι τον νοιάζεστε και τον αγαπάτε. Είναι καλά. Δόξα τω Θεώ είναι καλά και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη για αυτό.Είναι το αυτονόητο να στηρίζεις τους ανθρώπους σου και να είσαι εκεί με αγάπη. Και για εμάς και για κάθε οικογένεια που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει οικογένεια και στήριξη ο ένας με τον άλλον. Να είναι καλά και πιστεύω ότι σκέφτεται διάφορα πράγματα. Είναι κι εκείνος σε μια δημιουργική φάση. Πάνω από όλα είναι η υγεία, να είναι καλά, όπως είναι τώρα. Οι άνθρωποι οι κοντινοί σου, αυτοί που σε αγαπούν. Αυτούς έχεις ανάγκη για να σε στηρίξουν. Και νομίζω ότι αυτό είναι η κινητήριος δύναμη για να βάλεις κι εσύ όλα τα δυνατά σου και να θέλεις να βοηθηθείς από αυτό και να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τα προβλήματα. Και ο Τόλης το έχει αποδείξει.», εξομολογήθηκε η Άντζελα Γκερέκου.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα