Άνω κάτω η Football League!

Μόλις τρία 24ωρα έχουν στη διάθεσή τους τρεις ομάδες της football league προκειμένου να διευθετήσουν τις τελεσίδικες οφειλές προς παλαιότερους παίκτες τους διαφορετικά θα υποστούν αφαίρεση βαθμών!

Πρόκειται για τα Χανιά, την Καλλονή και τον Παναιγιάλειο με τους δύο πρώτους να αντιμετωπίζουν σοβαρότατο κίνδυνο απώλειας έξι πόντων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (31/3) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ: «Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Εριντ Πρίφτη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 514/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ Χανιά την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Χατζηλιάδη κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 515/2016 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Νίκολα Κρισμάρεβιτς κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Αν τελικά οι παραπάνω ποινές εφαρμοστούν η Καλλονή θα πάει από τους 19 στους 13 βαθμούς και θα ελπίζει σε ένα… θαύμα για τη σωτηρία της, τα Χανιά θα… κατέβουν στους 21, από τους 27 που έχουν σήμερα και θα μπλέξουν στη μάχη της παραμονής, ενώ πιο άνετος είναι ο Παναιγιάλειος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα