Άνω κάτω οι Διάσημοι – Χείμαρρος ο Σπαλιάρας

Στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι “Μαχητές” κλήθηκαν να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους προς αποχώρηση (Σπαλιάρας, Ελισάβετ, Σάρα), ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν χείμαρρος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Το μόνο που συμφωνώ είναι ότι πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί δεν ωφελεί κανέναν. Θεωρώ ότι είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις από την αντίπαλη ομάδα», τόνισε αναφερόμενος στην προηγούμενη νίκη των “Μαχητών” και ξεκαθάρισε για τον τραυματισμό του: «Έκανα τρεις μέρες συνεχόμενες ενέσεις. Ακούστηκε από τον Κώστα Κοκκινάκη ότι κάνω κωλοτούμπες, ότι κάνω βουτιές… δεν μπορώ δυστυχώς να κάνω. Είναι μάλλον στη φαντασία του Κώστα. Δεν το δέχομαι ότι δεν τηρώ τα fairplay ειδικά από τον Κώστα, καθώς είδαμε ότι δύο ψηφοφορίες πριν φοβούμενος να κοντραριστεί με τον Αγγελόπουλο αυτός και η Λάουρα… και αλληλοψηφίστηκαν για να βγουν τέσσερις υποψήφιοι και ανάμεσά τους και ο Λάμπρος Χούτος, που τους βγήκε! Δεν μπορώ να δεχτώ από τον Κώστα Κοκκινάκη που σέβομαι, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν τηρώ τα fairplay όταν γίνονται πράγματα από τον ίδιο που δεν αρέσουν ούτε στην ίδια του την ομάδα».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον Κώστα Κοκκινάκη κι εκείνος είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα. Ή θα κοροϊδευόμαστε ή δεν θα κοροϊδευόμαστε… Ας κρίνει ο κόσμος, οι συμπαίκτες μου όλοι. Πραγματικά με στεναχωρεί που λέει τέτοια πράγματα και πιστεύει τέτοια πράγματα».

Όσον αφορά τον διάλογο που ακολούθησε ήταν μοναδικός:

Σπαλιάρας: Δεν είναι κακία τα άκουσα από τους συμπαίκτες σου.  Δεν τα είπα εγώ.

Κοκκινάκης: Ποιος συμπαίκτης μου σου είπε τέτοιο πράγμα.

Σπαλιάρας: Στην ομάδα δεν άρεσε. Ο Χρανιώτης μου το είπε, ο Αγγελόπουλος κι ο Βο.

Χρανιώτης: Σου μίλησα εγώ για κάποιο μαγείρεμα;

Σπαλιάρας: Όχι το μαγείρεμα είναι δικιά μου φράση

Χρανιώτης: Σου είπα ότι υπάρχει δόλος για να είναι προτεινόμενος ο Χούτος;

Σπαλιάρας: Ποιος βγαίνει έξω είναι απόφαση του κόσμου. Το γεγονός είναι ότι δεν ήθελαν να κοντραριστούν στην ψηφοφορία με το Γιώργο Αγγελόπουλο. Θυμάμαι και το Βο να του λέω ότι ανέφερα στον Κώστα ότι θα τον ψηφίσω… και του είχε πει ότι θα ψηφίσει τον Αγγελόπουλο και τελικά ψήφισε τη Λάουρα.

Κοκκινάκης: Προφανώς ή ξέρεις τη μισή ιστορία ή λες ψέματα

Χρανιώτης: Γιάννη αν προσπαθείς να κάνεις κάτι για να μαλώσουμε δεν θα τα καταφέρεις προκειμένου να φυλάξεις τα νώτα σου, γιατί είμαστε μία χαρά όλοι μας. Σου είπα εγώ στην παραλία ότι ο Κώστας συμφώνησε με τη Λάουρα κάτι για να είναι προτεινόμενος ο Λάμπρος;

Σπαλιάρας: Όχι θυμάμαι ότι δεν σου άρεσε καθόλου αυτό που έγινε και την ώρα της ψηφοφορίας ήσουν έτοιμος να ψηφίσεις τη Λάουρα, αλλά είπες ότι θα ψήφιζες κάτι άλλο αλλά το αποτέλεσμα της κάλπης σε ανάγκαζε να αλλάξεις αυτό που ήθελες να ψηφίσεις.

Κοκκινάκης: Γιώργο έχεις πει σε κανέναν τι θα ψηφίσεις;

Αγγελόπουλος: Όχι.

Κοκκινάκης: Πώς μπορώ να ξέρω τι θα ψηφίσει ο Γιώργος;

Σπαλιάρας: Είπα εγώ ότι ήξερα τι θα ψηφίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Κοκκινάκης: Τότε πώς τα μαγείρεψα εγώ αν ήξερα τι θα ψηφίσουν οι συμπαίκτες μου; Το να λες πράγματα για να αφήνεις εντυπώσεις είναι ντροπή σου.

Σπαλιάρας: Δε νομίζω ότι είναι ντροπή μου. Μάλλον θα πρέπει να συνεννοηθούμε καλύτερα να θυμηθείτε τι μου είπατε και το να ψηφίζουν δύο κολλητοί και να βγαίνουν τέσσερις παίκτες προτεινόμενοι και να μιλάμε μετά για fairplay.. Τι να πω; Νομίζω ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα