Άρεσε στους Τούρκους η κλήρωση!

 

Όπως άρεσε και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η κλήρωση, καθώς απέφυγαν τα «βαριά ονόματα» και έπεσαν πάνω στην άπειρη Οσμανλισπόρ , έτσι και οι Τούρκοι δήλωσαν ικανοποιημένοι που θα αντιμετωπίσουν μία ελληνική ομάδα.

Έτσι είναι αυτά, δεν μπορεί να πανηγυρίζει μόνο η μία πλευρά. Ο πρόεδρος του συλλόγου της Άγκυρας, Σαντίκ Ντικ, το έπαιξε διπλωμάτης στην αρχή, αλλά μετά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του:

«Θεωρώ πως δεν μπορούμε αρχικά να χαρακτηρίσουμε εύκολη ή δύσκολη την κλήρωση. Θα προκριθεί εκείνος που θα κάνει τη διαφορά. Εμείς θέλουμε πολύ την πρόκριση για να μείνουμε στον στόχο που έχουμε θέσει φέτος στο Europa League που είναι να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά, και νομίζω πως ο Ολυμπιακός είναι ένα εμπόδιο που μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Έχουμε αρκετές φιλοδοξίες σαν ομάδα και δε μας φρενάρει αυτές τις φιλοδοξίες το όνομα του Ολυμπιακού. Βρισκόμαστε στους «32» και στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα. Η μέχρι στιγμής επιτυχίες μας οφείλονται στο ότι είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια. Έτσι, σαν οικογένεια θα παίξουμε για να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό και μπορούμε να το κάνουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα