Άρπαξε τον Λημνιό ο ΠΑΟΚ!

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η μεταπήδηση του Δημήτρη Λημνιού στον ΠΑΟΚ. Ο Βλάνταν Ίβιτς έπεισε τον Ιβάν Σαββίδη πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε αυτή την ηλικία και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν δίστασε να βγάλει από την τσέπη του 900.000 ευρώ για να ικανοποιήσει πλήρως τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό, ο οποίος μετά τα 700 χιλιάρικα για τον Μπάρκα, εξαργυρώνει με ένα ακόμη τεράστιο ποσό την καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Περιστερίου.

Ο Λημνιός στις 76 εμφανίσεις του σε υψηλό επίπεδο με τους Παίδες, τους Έφηβους και τους Νέους της Εθνικής, αλλά και τον Ατρόμητο έχει σκοράρει επτά φορές (ενώ έχει και δύο καταγεγραμμένες ασίστ στη Super League), ωστόσο δεν είναι οι στατιστικές του επιδόσεις αυτές που προκαλούν αίσθηση, όσο ο ώριμος για την ηλικία του τρόπος παιχνιδιού, η ταχύτητα σκέψης, το πώς κινείται χωρίς την μπάλα και η διορατικότητά του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με καταγωγή από το Βόλο που συνήθως αποδίδει καλύτερα ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα