Άρχισαν τα «όργανα» για την κληρονομιά του Στάθη Ψάλτη

Διαμάχη και ψυχρότητα μεταξύ της συζύγου και της κόρης του.

Σε τεντωμένο σχοινί φέρεται να βρίσκονται οι σχέσεις της Χριστίνας Ψάλτη και της κόρης του Μαρίας. Η σύζυγος του ηθοποιού και η μονάκριβή του σύμφωνα με όσα ακούγονται, μην έχοντας τα τελευταία χρόνια τις καλύτερες των σχέσεων, μετά το θάνατο του Στάθη Ψάλτη, το χάσμα γεφυρώθηκε… και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι.

Όσοι βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες στην κηδεία του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή στα 66 του χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο, δεν είδαν τις δύο γυναίκες να ενώνονται για να τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του ταξίδι, κρατώντας κατά τη διάρκεια της κηδείας μία μεγάλη απόσταση.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Ciao από την πρώτη στιγμή που η Μαρία Ψάλτη έμαθε τη σχέση του πατέρα της με την κατά πολλά χρόνια νεότερη του Χριστίνα, φέρεται να είχε τις αντιρρήσεις της. Στην πάροδο του χρόνου, και έχοντας αρχικά εναντιωθεί στην απόφαση του πατέρα της να παντρευτεί, αποφάσισε να συναινέσει στον γάμο αυτό, βλέποντας ότι η γυναίκα αυτή κάνει ευτυχισμένο τον πατέρα της.

Στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της και την αγανάκτησή της, νιώθοντας παραμελημένη από τον πατέρα της που είχε ρίξει όλη του τη βαρύτητα στη νέα του σύζυγο. Ρίχνοντάς της ευθύνες ότι εκείνη τον απομάκρυνε από την υπόλοιπη οικογένεια, κάτι που η Χριστίνα Ψάλτη αρνείται κατηγορηματικά. Κατά τα λεγόμενα πάντα του περιοδικού, ένα άλλο θέμα που έχει μπει τώρα ανάμεσά τους είναι το μοίρασμα της περιουσίας. Αν και η διαθήκη δεν έχει ανοίξει ακόμα, γνωρίζουν πάνω κάτω και οι δυο τις επιθυμίες του αείμνηστου ηθοποιού, δείχνοντας να έχουν αντιρρήσεις που θα επιφέρουν σύγκρουση.

Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Στάθη Ψάλτη εκμυστηρεύονται στο Ciao, ότι τα πράγματα μπορεί να πάρουν παράξενη τροπή αν η μια από τις δύο πλευρές διαφωνήσει με τις επιθυμίες του ηθοποιού και προβεί σε νόμιμες διεκδικήσεις.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα