Άρχισαν τα όργανα για τον Στεργιώτη

«ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕΕΠ

Με τη… σφραγίδα «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ», γεγονός που αναδεικνύει τη σπουδαιότητα που αποδίδουν οι αρμόδιες δικαστικές αρχές στην υπόθεση, χαρακτηρίστηκε η δικογραφία που υποβλήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα εναντίον του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) κ. Αντώνη Στεργιώτη.

Συγκεκριμένα, από το γραφείο του κ. Βασίλη Κατσίκη, του πληρεξούσιου δικηγόρου των υποψήφιων πρακτόρων παραχωρησιούχων της ΟΠΑΠ Α.Ε. οι οποίοι και έχουν κινηθεί νομικά εναντίον των αποφάσεων του κ. Στεργιώτη, εξεδόθη δελτίο Τύπου στο οποίο γίνονται γνωστά τα εξής:

«Από την έρευνα του γραφείου μας στο αρμόδιο τμήμα κίνησης δικογραφιών της Εισαγγελίας, διαπιστώθηκε ότι η δικογραφία που υποβλήθηκε εις βάρος του Αντώνη Στεργιώτη, προέδρου της ΕΕΕΠ, χαρακτηρίστηκε “Κατεπείγουσα”, ώστε αρμοδίως να ξεκινήσει άμεσα περαιτέρω διερεύνηση σχετικά με τα καταγγελλόμενα στη μηνυτήρια αναφορά.
»Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πράκτορες παραχωρησιούχοι της ΟΠΑΠ Α.Ε. έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και ζητούν να εξετασθούν οι περιπτώσεις ποινικών παραβάσεων κακουργηματικού χαρακτήρα για την καταχρηστική απόφαση 158/2015 της ΕΕΕΠ που τροποποίησε τον κανονισμό των VLTs κατά παράβαση των όρων της από 4/11/2015 σύμβασης μεταξύ ΟΠΑΠ και Ελληνικού Δημοσίου, απόφαση η οποία προκάλεσε τεράστια ζημία στους παραχωρησιούχους πράκτορες, στο Ελληνικό Δημόσιο και στον ΟΠΑΠ».

Φαίνεται πως άρχισαν τα όργανα για τον πρόεδρο της ΕΕΕΠ …

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα