Άρχισε η «παρέλαση» της ΕΠΟ στην Ευελπίδων

 

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, παρέλασαν το πρωί της Πέμπτης, 1/10, τέσσερα πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ, με αφορμή την έναρξη των απολογιών των 23 εμπλεκόμενων στην υπόθεση «Κάρτας Υγείας».

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Γιάννης Οικονομίδης, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρός της Ομοσπονδίας (μέχρι το 2012), Βασίλης Χατζηαποστόλου και τα πρώην μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Σάββας και Γιάννης Δεσύλλας ήταν οι τέσσερις πρώτοι που απολογήθηκαν για τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας και συναυτουργίας, ενώ στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι τους χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Το 2005 η τότε διοίκηση της ΕΠΟ εκπόνησε την ιδέα της δημιουργίας «Κάρτας Υγείας» για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, και υπολογίζεται ότι όλες οι διοικήσεις από τότε και έπειτα έχουν καρπωθεί συνολικά 21.000.000 ευρώ, αφού πέρα από κάποιες κάρτες, οι υπόλοιπες δημιουργήθηκαν μόνο ως σκέψη.

Σημειώνουμε πως το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και απόδειξη δεν είναι άλλη ότι από το γραφείο του ανακριτή θα περάσουν όλοι οι πρόεδροι της ΕΠΟ από το 2005 και έπειτα, δηλαδή οι κύριοι Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Σαρρής και φυσικά ο Γιώργος Γκιρτζίκης, όπως και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης. Την Παρασκευή, 2/10, θα απολογηθεί ο Γιώργος Σαρρής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα