Άσε μας ρε Μάτα! (Video)

Το ότι ο Χουάν Μάτα μπορεί να κάνει ζογκλεριλίκια με την μπάλα το ξέραμε, αλλά ότι μπορεί να βγάζει και ασίστ τέτοιου είδους δεν το είχαμε φανταστεί.

Ο καλύτερος παίκτης της Μάντσεστσερ Γιουνάιτεντ και… ηθικός αυτουργός της ανατροπής στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, περιέγραψε στην ιστοσελίδα της UEFA την απίστευτη ασίστ του στη φάση του 2-1, όπου με εναέριο τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στον Σμόλινγκ: «Είδα την μπάλα να έρχεται προς το μέρος μου και είχα ένα προαίσθημα πως αν κάνω αυτό που έκανα, κάποιος θα πεταχτεί στην πλάτη της άμυνας και θα το εκμεταλλευτεί. Ευτυχώς συνέβη! Αισθάνομαι πολύ καλά η αλήθεια είναι και μακάρι να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό».

Ο Μάτα στο συγκεκριμένο ματς έσπασε τα κοντέρ, αφού το ποσοστό του στις πάσες έφτασε το 95%, και δεν μιλάμε για απλές πάσες πίσω από τη μεσαία γραμμή, αλλά για δημιουργικές κατά βάση πάσες, με τον Ντεπάι να γίνεται αποδέκτης των περισσοτέρων, αλλά να χάνει τα γκολ χάρη στις επεμβάσεις του Μπενάλιο.

Η μαγική ασίστ του στο γκολ, πάντως, εκνεύρισε τόσο πολύ τον προπονητή της Βόλφσμπουργκ, Ντίντερ Χέγκινγκ, ο οποίος το χαρακτήρισε «σκατογκόλ»!

https://www.youtube.com/watch?v=We3rHxc6gW4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα