Άσπρες φανέλες, μαυρισμένη ψυχή!

Τελειωμένη υπόθεση το πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλα δείχνουν ότι μία ακόμη σεζόν τελείωσε και η κούπα θα καταλήξει σε άλλα χέρια, με αποτέλεσμα να μείνει με μία μόνο πρωτιά στα τελευταία οκτώ χρόνια.

Η ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-1 προκάλεσε τεράστιο εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια της Ρεάλ, ιδίως μετά τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, που είπε πως οι συμπαίκτες του δεν έχουν τη δική του ποιότητα! Ο κόσμος της Ρεάλ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση και πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί στο σύλλοο, αν δεν είχε ισοφαριστεί στο 90’ η Ατλέτικο στον τελικό του Champions League πριν από τρία χρόνια. Αυτή η ισοφάριση και η τελική κατάκτηση του δέκατου Κυπέλλου Πρωταθλητριών κράτησε ψηλά τη σημαία της Ρεάλ και δημιούργησε ανακούφιση στον κόσμο που θα ξεσπούσε αν έβλεπε το μεγάλο αντίπαλο της πόλης να κερδίζει αυτή την κούπα. Ωστόσο, τρία χρόνια είναι πολλά και η υπομονή εξαντλείται. Οι Αναφορές του κόσμου προς τον Μπενζεμά και τον Κριστιάνο είναι χαρακτηριστικές. Τους αποκάλεσαν «μισθοφόρους»!

Η Ρεάλ όχι μόνο δεν διεκδικεί το πρωτάθλημα, αλλά είναι ξεκάθαρο πως και στο θεσμό του Champions League δεν είναι στο επίπεδο της Μπάγερν και της Μπάρτσα. Αυτό ενοχλεί τον κόσμο και τον ενοχλεί πολύ. Προφανώς το καλοκαίρι θα υπάρξουν δραματικές εξελίξεις και όσο κι αν είναι αγαπητός ο Ζινεντίν Ζιντάν, ίσως υπάρξουν δεύτερες σκέψεις. Ο Μουρίνιο είναι ελεύθερος και επίσημα δεν έχει κλείσει στη Μάντσεστερ, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε τη μεγάλη επιστροφή. Θα δούμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα