«Άσφαιρες» Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» (0-0)

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) ολοκληρώθηκε για δεύτερη σερί σεζόν το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) και στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, οι «κόκκινοι» έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 34′, όταν ο Ντε Χέα σταμάτησε εντυπωσιακά με τα πόδια την προβολή του Ματίπ μετά από σέντρα του Φιρμίνο, για να αστοχήσει στην επαναφορά ο Σαλάχ.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης απάντησαν στο 43′, με τον Μινιολέ να εξουδετερώνει το σουτ του Λουκάκου από επίκαιρη θέση, ενώ η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Γκόμεζ να σεντράρει από δεξιά στο 56′ και τον Τσαν να στέλνει την μπάλα με προβολή πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το τελικό 0-0 προφανώς και ευνοεί τη Γιουνάιτεντ, που με 20 βαθμούς είναι για την ώρα μόνη στην κορυφή και στο +1 από τη συμπολίτισσα Σίτι.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ με 13 βαθμούς είναι στην 4η θέση, παρέα με Τσέλσι και Άρσεναλ και με παιχνίδι περισσότερο βέβαια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκόμεζ, Ματίπ, Λόβρεν, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Τσαν, Σαλάχ (78′ Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο (87′ Σολάνκε), Κουτίνιο (78′ Στάριτζ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Ερέρα, Μάτιτς, Γιανγκ (90’+3 Λίντελοφ), Μχιταριάν (64′ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (66′ Ράσφορντ), Λουκάκου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα