Άτακτη… αναθεώρηση του Αλαφούζου για τον προπονητή

Το… ξανασκέφτηκε ο Γιάννης Αλαφούζος για την περίπτωση του Βέλικο Παούνοβιτς και μετά από ώριμη σκέψη και με την πρόφαση των… πολλών συνεργατών, αποφάσισε να αποσυρθεί από την προφορική συμφωνία που είχε καταλήξει με τον τεχνικό από το Μαυροβούνιο.

Στην πραγματικότητα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στάθμισε εκ νέου τα δεδομένα και προτίμησε να στραφεί σε λύσεις πιο… σίγουρες για τον πάγκο της ομάδας, καθώς η περίοδος των πειραματισμών έχει παρέλθει και ο κόσμος απαιτεί πιο σοβαρές κινήσεις για το παρόν και το μέλλον. Το όνομα που βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο είναι του ανερχόμενου Ιταλού προπονητή, Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος, αν και νέος, έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής στον πάγκο της Ίντερ και της Ουντινέζε. Ο Στραματσιόνι θεωρείται το νέο «αστέρι» της προπονητικής στην Ιταλία, ενώ οι συστάσεις που τον ακολουθούν είναι εξαιρετικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν προτείνει διετές συμβόλαιο στον Ιταλό, ο οποίος το εξετάζει προσεκτικά και είναι θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον σύλλογο της Αθήνας.

Ως εναλλακτικές λύσεις ακούγονται ονόματα τόσο από το εξωτερικό, όσο και από το εσωτερικό. Ένα… εξωπραγματικό σενάριο που κυκλοφόρησε αφορά τον Μίκαελ Λάουντρουπ. Ο Δανός έχει πολύ υψηλό κασέ (περίπου 1,5 εκατ. ετησίως), γεγονός που καθιστά την περίπτωσή του… άπιαστη για το «τριφύλλι».

Από την Ελλάδα ακούγεται το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος παρουσιάζει εξαιρετικό έργο στον Πανιώνιο, αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου, που επίσης έχει προκαλέσει την προσοχή με τις επιδόσεις του στον πάγκο της Ξάνθης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα