Άφαντος ο Άρνεσεν!

Κι ενώ ο Ιγκόρ Τούντορ αποδεικνύεται «αθάνατος», ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, είναι αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο των αποτυχημένων εμφανίσεων και των κακών αποτελεσμάτων.

Ο Δανός εξαφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, δεν έδωσε το παρών στις πρωινές υποχρεώσεις του τη Δευτέρα, 15/2 και μάλλον ετοιμάζεται για την επιστροφή στην πατρίδα του. Προφανώς, αυτός χρεώνεται την κακή πορεία της ομάδας, καθώς για πολλούς λόγους ο Ιβάν Σαββίδης εξακολουθεί να στηρίζει τον Κροάτη προπονητή.

Όχι ότι ο Τούντορ είναι κολλημένος στην καρέκλα του για πάντα, αφού τα σενάρια για συμφωνία με τον Αρβελάτζε (ή με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο που είναι το τελευταίο νέο) δίνουν και παίρνουν, αλλά τουλάχιστον για την ώρα είναι ακλόνητος. Βέβαια, στον ΠΑΟΚ όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάνθηκε ότι τελικά η αποτυχία είναι θέμα επιλογών και σχεδιασμού και όχι κοουτσαρίσματος. Είναι θέμα ατυχιών και τραυματισμών και όχι των πολλών συστημάτων που προσπάθησε να εφαρμόσει ο Τούντορ, μερικά εκ των οποίων του βγήκαν (κυρίως στην Ευρώπη ). Το μοντέλο του Σαββίδη ήταν σωστό και ορθολογικό σε ποδοσφαιρικά πλαίσια, απλά δεν του βγήκε η επιλογή Άρνεσεν.

Τώρα, όσον αφορά στις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ καταλαβαίνει πως προήλθαν λόγω της πικρίας των κακών εμφανίσεων και όχι τόσο επειδή τον θεωρούν ανεπαρκή. Όταν άλλωστε απευθύνθηκε στους οπαδούς κατά τη διάρκεια της έντασης έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, λέγοντάς τους «Αν νομίζετε πως εγώ είμαι το πρόβλημα, να φύγω!», κανείς δεν τόλμησε να του πει «Ναι, φύγε», απλά του έλεγαν να κάνει κάτι να αλλάξει η κατάσταση. Το τι θα κάνει από δω και στο εξής ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θα το δούμε. Πάντως, σίγουρα δεν εγκαταλείπει…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα