Άφαντος ο Κοντονής, σε βούρκο η προετοιμασία!

Η Εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης είναι η κορυφαία στη χώρα μας σε επίπεδο διεκδίκησης Ολυμπιακών μεταλλίων. Παραδοσιακά όχι μόνο προκρίνεται στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό κάθε τέσσερα χρόνια, αλλά πλασάρεται και στην πρώτη οκτάδα (έξι φορές στις 15 συμμετοχές). Φέτος αναμένεται να διεκδικήσει θέση στο βάθρο. Αρκεί τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου να πάνε προετοιμασμένα και υγιέστατα, όχι με ωτίτιδες και μολύνσεις.

Η ΚΟΕ ένα αίτημα έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στην Πολιτεία. Να παραχωρηθεί στις εθνικές ομάδες του πόλο (διότι και οι γυναίκες πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο) ένα κολυμβητήριο ολυμπιακών προδιαγραφών για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Ούτε πριμ για τις επιτυχίες, ούτε κάτι άλλο. Αντ’ αυτού, η Εθνική ομάδα του πόλο επέστρεψε από την Κίνα με το χάλκινο μετάλλιο στο World League και πήγε για να ξεκινήσει την προετοιμασία της στο Ζάππειο κολυμβητήριο, όπου συνάντησε… χρωματιστούς έμβιους οργανισμούς μέσα στην πισίνα και παγωμένο νερό με σκουριά από τις ντουζιέρες!

Αναμένουμε – όχι εμείς, οι άνθρωποι του ελληνικού πόλο – μία τοποθέτηση του άφαντου κυρίου Κοντονή. Μέχρι τότε, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φεύγει για το μαγευτικό Μαυροβούνιο με τις καταπληκτικές πισίνες, για να προετοιμαστεί μαζί με τη φιλόξενη Εθνική ομάδα της χώρας! Είναι κι αυτό μία λύση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα