Άφησε καριέρα στο Παρίσι για τη Βουλή: Τα άγνωστα χρόνια ως μοντέλο γνωστής πολιτικού

 

Aυτή και αν ήταν δήλωση-«βόμβα» που και να σας το λέγανε ότι συνέβη δεν θα το πιστεύατε. Το πιο συζητημένο πρόσωπο της Βουλής, πριν κάνει τα πολιτικά της βήματα, εργαζόταν ως μοντέλο, με βλέψεις και προτάσεις μάλιστα για διεθνή καριέρα.

Ψηλή και ξανθιά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα εργαζόταν επαγγελματικά ως μοντέλο, άνηκε κανονικά σε πρακτορείο μοντέλων, είχε το δικό της book και ήταν περιζήτητη για φωτογραφήσεις. Μέχρι και στο Παρίσι την ήθελαν, αλλά εκείνη προτίμησε να ρίξει «πόρτα» στον γνωστό οίκο μόδας. Κι αυτό όπως αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, είχε πολιτικές βλέψεις.

«Έκανα μόντελινγκ, μου είχαν κάνει book και με είχαν ζητήσει από το Top Models στο Παρίσι. Μου είχαν πει στα 16 με 17 να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα κάνει φωτογραφίσεις μόνο για το χαρτζιλίκι μου και αυτό ήταν όλο. Είχα συμπληρώσει τη φόρμα για να πάω στα καλλιστεία, αλλά δεν κατάφερα να συμμετάσχω και εκείνη τη χρονιά κέρδισε τον τίτλο η Τζένη Μπαλατσινού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

00000000

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα