Άφησε την πολιτική και έπιασε τον καμβά

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους παρουσίασε χθες για πρώτη φορά τα έργα του! Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, η Γερμανίδα καγκελάριος, οι πρώην πρόεδροι της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και Ζακ Σιράκ είναι ορισμένες από τις προσωπικότητες που επέλεξε ο Μπους να αποτυπώσει στον καμβά του…

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσίασε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο τα 24 πορτραίτα ηγετών που έχει φιλοτεχνήσει με την υπογραφή «43» και τα οποία εκτίθενται στην Προεδρική Βιβλιοθήκη Τζορτζ Μπους στο Ντάλας, στο Τέξας των ΗΠΑ με τίτλο: «Η τέχνη της ηγεσίας: Η προσωπική διπλωματία ενός προέδρου».

Η κόρη του Τζένα Μπους Χέιγκερ εργάζεται ως δημοσιογράφος στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, και είχε την τιμή να πάρει η ίδια συνέντευξη από τον πατέρα της ο οποίος αποκάλυψε: « Ο Πούτιν γίνεται ολοένα και πιο νευρικός. Θεωρεί τις ΗΠΑ εχθρό και τον κόσμο ένα μέρος όπου οι ΗΠΑ κερδίζουν και η Ρωσία χάνει ή το αντίθετο. Προσπάθησα να τον κάνω να εγκαταλείψει αυτή την άποψη». Όσο για τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπλερ, ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος είπε: «είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και αξιόπιστος φίλος».

Μερικοί από τους ηγέτες που επέλεξε να φιλοτεχνήσει είναι, Οι πρώην πρόεδροι της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και Ζακ Σιράκ, ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, ο Αφγανός πρόεδρος Χαμίντ Καρζάι, ο Τσέχος Βάτσλαβ Χάβελ, ο Ιταλός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Ισραηλινός Εχούντ Ολμέρτ και ο Δαλάι Λάμα.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα