Έβαλε δύο γκολ και άρχισε να… κελαηδεί!

Ο Ερνάνι πέτυχε τέλη Μαρτίου τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αμέσως άρχισε… να κελαηδεί περί επιστροφής στην Πόρτο και το δικαίωμά του να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των «Δράκων».

Πριν καν αποδείξει ότι μπορεί στον Ολυμπιακό, ο ξένος μεσοεπιθετικός άρχισε να βλέπει… μακριά, δηλώνοντας ωστόσο στην εφημερίδα Record, πως είναι… αφοσιωμένος στην ομάδα του Πειραιά. Αναλυτικά όσα είπε:

«Την επόμενη φορά θέλω να επιστρέψω στην Πόρτο και να κερδίσω μία θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και έτσι βλέπω το μέλλον. Αναμφισβήτητα, αυτή τη στιγμή, είναι μόνο αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό. Συνεπώς θα δούμε τι θα συμβεί.

Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό για διάφορους λόγους. Πρώτον γιατί ήταν τα πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είχα την επιθυμία να αφήσω το στίγμα μου. Δεύτερον, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό, και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι είμαι 100% έτοιμος. Και εν τέλει γιατί έχουμε κατακτήσει ήδη τον τίτλο.

Αυτή η τελική ευθεία είναι πολύ σημαντική για μένα. Ελπίζω αυτός ο τίτλος να είναι ο πρώτος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Τώρα θέλω να τελειώσω τη σεζόν με θαυμάσιο τρόπο. Ξέρω ότι κοιτάζουν την πρόοδό μου και θα κάνω τα πάντα ώστε να βελτιωθώ και να εξελίσσομαι σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να φτάσω τα 10 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής έχω έξι, αλλά υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια, συνεπώς νομίζω πως είναι κάτι εφικτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα