Έβγαζε σέλφι κι έπινε στην κηδεία της κόρης της!

Ο θάνατος του παιδιού του είναι κάτι που ένας γονιός δεν αντέχει ούτε να το σκεφτεί. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Είναι ακριβώς έτσι για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την Τζάκι Σίγκελ η οποία θεώρησε σωστό να πάει στην κηδεία του σπλάχνου της σαν να επρόκειτο για ένα χαρμόσυνο κοινωνικό γκαλά!

Του λόγου του αληθές αποδεικνύουν οι φωτογραφίες της πάμπλουτης τηλεπερσόνας η οποία την περασμένη Τρίτη κήδεψε την 18χρονη κόρη της. Κι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και σε σχετικό ρεπορτάζ του gossip.gr η λέξη «ντροπή» είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσει της συμπεριφορά της Σίγκελ.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει την τηλεπερσόνα να προσέρχεται στην κηδεία του παιδιού της φορώντας μία μπλούζα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, κρατώντας ένα ποτό και φωτογραφίζοντας το φέρετρο! Σαν να μην έφτανε αυτό κάποιες από τις φωτογραφίες ήταν και selfie! Όπως είναι φυσικό οι εικόνες έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πάμπολα σχόλια για μία μάνα που έχασε το παιδί της στην ηλικία των μόλις 18 ετών λόγω υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ιδού οι φωτό τις ντροπής:
mana02

mana03

mana01

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα