“Έβηξε ο Σόιμπλε, κρυολόγησε ο Μητσοτάκης – Eχουν πάθει βέρτιγκο στη Ν.Δ.”

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος  στην ανακοίνωση της ΝΔ για την επιστολή Τσακαλώτου, την οποία χαρακτήρισε θλιβερή κάνοντας λόγο για κωλοτούμπα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ έκανε κωλοτούμπα και ενώ έλεγε ότι θα ψηφίσει τα μέτρα για τους χαμηλοσυνταξιούχους, αρνήθηκε να τα ψηφίσει και επέλεξε αυτό το θλιβερό “παρών” επειδή αντέδρασε ο Σόιμπλε.

βηξε ο Σόιμπλε και κρυολόγησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έχουν και μούτρα να κάνουν τέτοια σχόλια;» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Παπαδημούλης.

«Έχουν πάθει βέρτιγκο οι άνθρωποι: Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή μας κατηγορούν ότι οδηγούμε σε ρήξη, Τρίτη- Πέμπτη-Σάββατο μας κατηγορούν ότι έχουμε υποταγεί και την Κυριακή ξεκουράζονται.

Εάν ένα κόμμα όπως η ΝΔ που φιλοδοξεί αύριο, μεθαύριο να γίνει κυβέρνηση, αλλάζει θέση μέσα σε λίγες ώρας επειδή αντέδρασαν οι πιο ακραίοι κύκλοι των δανειστών δανειστές, πώς θα διαπραγματευτούν τα μεγάλα θέματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έχει από τον Επίτροπο Moscovici «77 από τα 80 προαπαιτούμενα έχουν κλείσει και στα τρία που απομένουν οι διαφορές γεφυρώνονται».
«Χρειάζεται όλοι να δείξουν καλή θέληση» τόνισε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι κανείς δεν θέλει την καθυστέρηση.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε την καθυστέρηση στη διαφωνία Σόιμπλε-ΔΝΤ για το χρέος και τα πρωτογενή πλεονάσματα.«Διαβάζω ότι στο ΔΝΤ έχουν αποφασίσει να κρατήσουν καθυστέρηση για να ενημερωθεί η νέα διοίκηση Τραμπ» είπε ο κ.Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι προσπάθησαν να φορτώσουν την εμπλοκή και την καθυστέρηση στην Ελλάδα με αφορμή τα δυο μέτρα.
Όπως είπε, οι περισσότεροι που επηρεάζουν τη λύση του προβλήματος θέλουν να κλείσει η αξιολόγηση και τόνισε πως η ακραία τιμωρητική γραμμή που υιοθετήθηκε από ορισμένους (δανειστές) δεν έγινε η επίσημη γραμμή των εταίρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα