Έβρεξε… γκολ στη Ριζούπολη!

Εντυπωσιακός ο Απόλλωνας Σμύρνης, επικράτησε με 4-3 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη και ξέφυγε για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε με τον Μπαρτολίνι στο 26’, όμως οι Γιαννιώτες με δύο γκολ σε 4’ (Μαυροπάνος 31’, Κόντε 35’) έφεραν… τούμπα το παιχνίδι αλλά δεν πρόλαβαν να κρατήσουν το προβάδισμα περισσότερο από 3 λεπτά, καθώς στο 38’ ο Τζιμόπουλος έκανε με αυτό γκολ το 2-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ανιέτε στο 74’ ευστόχησε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για το 3-2 και στο 86’ ο Αλμπάνης πέτυχε το 4-2, ενώ ο Πέδρο Κόντε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό 4-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βούλιτς): Τσόβιτς, Κύργιας (12′ Μπαρτολίνι), Ντάσιος, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι, Ανιέτε (90′ Μενδρινός), Καστιγέχος (71′ Χουάρες), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80′ Μπουκουβάλας), Καρανίκας (71′ Μανθάτης), Νικολιάς, Χαλκιαδάκης (69′ Σολτάνι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα