Έγινε το δικό μας! Στο καναβάτσο η Σκωτία, πάμε μπαράζ για Μουντιάλ

Οι Βέλγοι μας έκαναν τη χάρη και νίκησαν τους Βόσνιους και μία μέρα μετά οι Σλοβένοι ήταν κι αυτοί… υπέροχοι, καθώς κράτησαν τη Σκωτία στο 2-2, αποτέλεσμα που ευνοεί την Εθνική μας ομάδα!

Τι σημαίνει αυτό το ισόπαλο σκορ; Απλά πράγματα, δεν ασχολούμαστε με κανένα άλλο παιχνίδι πλέον, παρά μόνο με αυτό της Τρίτης, όπου η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται το Γιβραλτάρ. Νίκη και πάμε στα μπαράζ, όπου σίγουρα το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο μην ξεχνάμε πως δύο φορές στο παρελθόν τα καταφέραμε υπέροχα, με την Ουκρανία και τη Ρουμανία!

Στο ημίχρονο οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν 0-1 με γκολ του Γκρίφιθς (32′), αλλά το καλό για την Ελλάδα είναι ότι οι Σλοβένοι απάντησαν με τον Μπέζιακ στο 52′ και γύρισαν το ματς σε 2-1 με δεύτερο γκολ της “χρυσής αλλαγής”, του Μπέζιακ στο 72’΄. Λίγο πριν από το τέλος η Σκωτία ισοφάρισε με τον Σνόντγκρας σε 2-2, αλλά δεν έφτασε ποτέ στην ολική ανατροπή, ευτυχώς για εμάς…

Μόλις ολοκληρωθεί η προκριματική φάση θα δούμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοί μας. Τα πράγματα δεν  είναι εύκολα, διότι μπορεί να πέσουμε ακόμη και με  μεγαθήριο.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στρούνα (46′ Σκούμπιτς), Γιόκιτς, Σέζαρ, Μεβλίγια, Κούρτιτς, Ρότμαν, Ίλισιτς, Βέρμπιτς, Ρέπας (46′ Μπέζιακ), Μάταβζ (89′ Βέτριχ)

ΣΚΩΤΙΑ: Γκόρντον, Τιέρνεϊ, Ρόμπερτσον, Μπέρα, Μιούλγκριου, Μπάναν, ΜακΆρθουρ (78′ Σνόντγκρας), Φλέτσερ (80′ Τίρνεϊ), Γκρίφιθς, Μάρτιν (53′ Άνια), Φίλιπς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα