Έγινε το θαύμα για τον Νικόλα Μπάρκουλη

Στο νοσοκομείο μπήκε το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Μπάρκουλης, στον αγώνα του να αντιμετωπίσει ένα χρόνιο πρόβλημα με την υγεία του. Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα, υποφέρει από μωρό από τη νόσο του Crohn, και μαζί με τη μητέρα του περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα τωνn νέων εξετάσεων, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

«Στο Ιατρικό για εξετάσεις του Νικόλα… Να γινόταν ένα θαύμα… Να πέταγες από πάνω σου αυτό που σε βασανίζει… Μη φοβάσαι… Κι εγώ κι ο μπαμπάς είμαστε πάντα μαζί σου… Κοιμήσου αγόρι μου και όλα θα περάσουν… Ο Άγγελος σου είναι στο πλάι σου…» είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook το πρωί της Δευτέρας η Μαίρη Μπάρκουλη, και την επόμενη μέρα επανήλθε με ένα νέο status, ενημερώνοντας για τα ευχάριστα νέα.

«Και ναιιιιιι το θαύμα έγινε.. Την προηγούμενη φορά είχε πολλαπλά έλκη στο δωδεκαδάκτυλο και στο έντερο… Τον Αύγουστο στον ύπνο μου ήρθε η Παναγία και μου ζήτησε να τον πάω στην Τήνο στη χάρη της… Το έκανα αμέσως…. Υπάρχει Θεός… Το παιδί μου σήμερα δεν έχει τίποτα… Υπάρχουν μόνο τα σημάδια ότι κάποτε εκεί ήταν τα έλκη. Αντρέα μου σ ευχαριστώ που μας προσέχεις.. Παναγίτσα μου γλυκιά θα ερχόμαστε στη χάρη σου κάθε χρόνο που χάρισες την υγεία στο παιδί μου…. Σας ευχαριστώ κι εσάς πολύ για την συμπαράστασή σας…», έγραψε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα