«Έδεσε» τον Μπέργκ!

Εκτός από την επιστροφή του Κλωναρίδη η Δευτέρα (30/1) περιείχε μία ακόμα σπουδαία είδηση για τον Παναθηναϊκό, που… έδεσε τον Μάρκους Μπεργκ για άλλα 2,5 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο άσος της ομάδας μας υπέγραψε σήμερα νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του «Τριφυλιού».

Σύμφωνα με το νέο του συμβόλαιο, ο Σουηδός φορ θα εισπράττει πλέον 1,1 εκατ. ευρώ ως «πάγιες» ετήσιες αποδοχές (έναντι 800.000 ευρώ που προέβλεπε το προηγούμενο), ενώ το ποσό θα αυξάνεται κατά επιπλέον 100.000 ευρώ με τα μπόνους συμμετοχών.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του 30χρονου Σουηδού ορίστηκε στα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί όλο το ποσό σε περίπτωση πώλησης. Κι αυτό γιατί το Αμβούργο διατηρεί το 35% των δικαιωμάτων του, ενώ άλλο ένα 10% (από 12,5% που είχε μέχρι τώρα) έχει πλέον ο ποδοσφαιριστής, με τους «πράσινους» να έχουν το υπόλοιπο 55%. Έτσι, εφόσον κάποιος καταβάλει τη ρήτρα, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του 5,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα