«Έδωσα πολύ σκληρή μάχη να με αποδεχτούν ως τραγουδίστρια»

Η Κταερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» και αναφέρθηκε στα εμπόδια που συνάντησε στον χώρο της δισκογραφίας στο ξεκίνημά της.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της είπε: «Έδωσα πολύ σκληρή μάχη να με αποδεχτούν ως τραγουδίστρια – όχι μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες ή οι άνθρωποι που είναι μαζί μου. Θα συνεχίσω να τη δίνω. Όχι μόνο για να πείσω κάποιον να με δεχτεί, αλλά γιατί μου αρέσει να βελτιώνομαι και να έχω εξέλιξη». Και συμπλήρωσε: «Πάρα πολλές φορές έχει τύχει να νιώσω πως τα πράγματα είναι δύσκολα. Μου αρέσει, όμως, ο δύσκολος δρόμος. Μου αρέσει να διεκδικώ πράγματα και στην προσωπική μου ζωή και στα επαγγελματικά μου».

Όσο για τα λάθη της, τι αποκαλύπτει; «Δεν θα άλλαζα τίποτα από την πορεία μου. Σαφέστατα έχω κάνει λάθη, αλλά είναι φυσιολογικό γιατί ξεκίνησα 18 χρονών. Μαθαίνω από τα λάθη μου. Ήταν αρκετά επικίνδυνο μια 18χρονη να έρθει στην Αθήνα για να κάνει τηλεόραση ή μόντελινγκ.Ευτυχώς κανένας δεν με πλησίασε με άσχημο τρόπο» απάντησε η ίδια.
«Καυτό είναι μόνο το τηγάνι που τηγανίζουμε. Γούστα είναι αυτά και πιστεύω πως δεν αρέσουμε σε όλους. Δεν θεωρώ πως υπάρχει άσχημος άνθρωπος, άσχημη γυναίκα ή άσχημος άντρας. Θεωρώ, όμως, πως υπάρχει απεριποίητος», αποκάλυψε για τις σέξι εμφανίσεις της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα