«Έζησα κάποια άσχημα περιστατικά στην Ελλάδα»

Έχοντας ζήσει πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα, είτε ως εκλέκτορας της εθνικής ομάδας είτε ως προπονητής των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, ο Φερνάντο Σάντος κλήθηκε από τους συμπατριώτες του να σχολιάσει όσα συνέβησαν στη Λεωφόρο, αλλά και την αναστολή του πρωταθλήματος που ακολούθησε.

«Δεν θα έλεγα ότι στην Ελλάδα υπάρχει φανατισμός. Είναι μια χώρα, όπου οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι με τις ομάδες τους και αυτό το βγάζουν και στα παιχνίδια, κυρίως στα ντέρμπι μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Προσωπικά, μέσα στα γήπεδα δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, αλλά σίγουρα έζησα κάποια άσχημα περιστατικά εκτός αγωνιστικών χώρων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας αναμένει την οριστική απόφαση για την ποινή των οκτώ αγωνιστικών που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Η απόφαση μετά και την έφεση αναμένεται να γίνει γνωστή στις 20 Μαρτίου.

«Ειλικρινά, περίμενα ότι σε αυτό το επίπεδο οι διαδικασίες θα ήταν πιο γρήγορες και θα ήξερα ήδη την απόφαση. Τώρα πια πρέπει να περιμένω και είμαι ήρεμος», τόνισε ο 60χρονος προπονητής.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα