“Έζησα τον πλήρη υποσιτισμό, έχασα 32 κιλά σε 55 μέρες”

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο παλιός παίκτης του Survivor, ο οποίος θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία του πριν από 14 χρόνια.

Μάλιστα, τόνισε πως αν κάποιος από τους τωρινούς παίκτες τον είχε ρωτήσει, θα του έλεγε να φάει καλά και μετά να πάει στον Άγιο Δομίνικο.

«Αυτά που δεν έδειχναν οι κάμερες θα ήταν αυτό που έπρεπε να δείχνουν αλλά η παραγωγή φοβόταν τις εικόνες αυτές τότε. Αυτό που συνέβαινε ήταν ο πλήρης υποσιτισμός. Σε 55 ημέρες έχασα 32 κιλά» αποκάλυψε ο Ηλίας Βαλάσης και συνέχισε:

«Εγώ με ένα μικρό αγκιστράκι προσπαθούσα να βγάλω ψαράκια και τώρα σε αυτούς τους έδωσαν ψαροντούφεκο από τη δεύτερη ημέρα. Αν το είχα θα γυρνούσα πιο χοντρός. Αν με είχαν πάρει τηλέφωνο θα τους είχα πει “φάτε να πάρετε 20 κιλά και μετά να πάτε”».

Σύμφωνα με τον ίδιο το φετινό παιχνίδι «δεν το πάνε σωστά και δίκαια. Είναι ένα καλό και δυνατό παιχνίδι αλλά δεν είναι Surivor αλλά έχει μια λογική γιατί θα μείνουν μήνες εκεί».

Εμφανίστηκε ακόμα κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει περίπτωση στο Survivor να υπάρχουν σεξουαλικές επαφές γιατί το κορμί για να δουλέψει θέλει ενέργεια. Άμα δεν φας δεν σηκώνεται ούτε με γερανό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα