Έκαναν αγγαρεία οι παίκτες του Παναθηναϊκού λέει ο Τεννές

 

Ο Μπάμπης Τεννές οδήγησε τη Λαμία στο επιβλητικό 4-1 σε βάρος του Παναθηναϊκού , στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας τεχνικός κατακεραύνωσε τους παίκτες των πρασίνων, λέγοντας πως έπαιξαν σα να έκαναν αγγαρεία!!

Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την τραγική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

Ο προπονητής της Λαμίας δήλωσε:

Για την μεγάλη νίκη: «Να μην το μεγιστοποιούμε τόσο πολύ. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικό ρόστερ, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που θα πήγαινε στη δύναμη. Και εμείς ξέραμε ότι δεν θα γίνει. Αλλά ο κανονισμός λέει πως όταν η μπάλα κυλάει και δεν μεγαλώνει η περιφέρειά της με το χιόνι. Ο Αρετόπουλος κύλησε την μπάλα σε 5-6 σημεία, οπότε αποφάσισε να το κάνει. Ευτυχώς τελείωσε το παιχνίδι και κανένα από τα 26 που αγωνίστηκαν δεν είχαν κάποιον τραυματισμό.

Για τις συμβουλές που έδωσε στους παίκτες του: «“Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Σε αυτό το γήπεδο θα μετρήσει η ψυχή. Οι μισοί παίκτες σκέφτονται που θα είναι μετά από 10 – 15 ημέρες, οπότε εσείς που είστε εδώ πρέπει να σκεφτείτε να κερδίσετε”. Αυτά είπα στους δικούς μου παίκτες και μπήκαν μέσα και έκαναν πολύ καλή εμφάνιση».

Για το πρώτο ημίχρονο: «Μου φάνηκε σα να έκαναν λίγο αγγαρεία. Μου φάνηκε πως πολύ εύκολα δεν έμπαιναν στις φάσεις. Σε ένα γήπεδο που η μπάλα θα ήταν στον αέρα, αφού το γήπεδο δεν βοηθάει, ο αντίπαλος θα σε καταπιεί. Στο β’ ημίχρονο μπήκαν πιο δυνατά και εκεί σταθήκαμε τυχεροί, και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα μείνει για πάντα στην ιστορία της Λαμίας».

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό: «Πρώτα από όλα να πω για τον Μαρίνο, τον οποίο είχα ποδοσφαιριστή στον Πανηλειακό. Τον εκτιμώ αφάνταστα για τις δυνατότητές του. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ό,τι και να είναι, εφόσον φοράνε αυτή τη φανέλα, δεν μπορούν να σκέφτονται κάτι άλλο ή να αδιαφορούν. Αυτό πιστεύω εγώ. Μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα ή να σκέφτονται το αύριο τι θα γίνει. Δεν γίνεται να είσαι Παναθηναϊκός και να μην τα δίνεις όλα. Αυτό πιστεύω ότι είναι το κλίμα, χωρίς να είμαι μέσα και να ξέρω τι συμβαίνει στα αποδυτήρια».

Για την πορεία της Λαμίας στο Πρωτάθλημα: «Τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Είμαστε 5-6 ομάδες που θα παλέψουμε μέχρι τέλους για μία θέση. Αγωνιστικά δεν τον βάζω μέσα τον Παναθηναϊκό. Αν ο Παναθηναϊκός πάει στα βράχια για άλλους λόγους, αυτό είναι άλλη υπόθεση. Ο Πλατανιάς είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και οι υπόλοιπες 4-5 ομάδες θα παλέψουμε για την παραμονή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα