Έκανε τον Βενγκέρ να τρίβει τα μάτια του! (Video)

«Τον θέλω στην πρώτη ομάδα!». Κι αφού ο λόγος του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ είναι σαν να στέλνει μήνυμα ο Θεός, ο Σάββας Μούργος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με το σωματείο του Λονδίνου. Τόσο απλά!
Το παιδί-θαύμα είναι έτοιμο να κάνει τον κόσμο του ποδοσφαίρου να παραμιλά. Στον Πανιώνιο είχαν καταλάβει από την ηλικία των έξι ετών ότι πρόκειται για φαινόμενο. Στα 12 ήδη τον παρακολουθούσαν αρκετές ομάδες από το εξωτερικό, αλλά αυτή που πόνταρε πάνω του ήταν η Άρσεναλ. Τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2014 και νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν του έδωσε το εισιτήριο για την ανδρική ομάδα.
Ο Βενγκέρ δεν ρωτάται για παίκτες που έρχονται για τα τμήματα υποδομών της Άρσεναλ. Υπεύθυνοι είναι άλλοι. Ωστόσο, είναι το απόλυτο αφεντικό στην ανδρική ομάδα. Μετά από αρκετές προπονήσεις του Μούργου με τους μεγάλους, λοιπόν (ανά εβδομάδα κάποιοι μικροί προπονούνται με τους άνδρες), ο Αλσατός έδωσε εντολή να γίνει επαγγελματίας κι μόλις ο παίκτης έκλεισε τα 18, έπεσαν και οι υπογραφές. Οι οποίες θα «έπεφταν» νωρίτερα, αλλά λόγω περιορισμών που ισχύουν στην Αγγλία, έπρεπε πρώτα να ενηλικιωθεί.
Παρακολουθείστε εδώ μία ωραία κούρσα και ασίστ του μικρού, ένα μακρινό σουτ και ένα γκολ που σημείωσε το Γενάρη στο ματς Λέστερ-Άρσεναλ για το πρωτάθλημα Κ-18 της Αγγλίας:

Εδώ με την Μπράιτον τον περασμένο Σεπτέμβρη παίζει το ένα-δύο με έναν συμπαίκτη του, κερδίζει πέναλτι και το μετατρέπει σε γκολ με ωραία εκτέλεση στο «παραθυράκι»:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα