Έκανε το καθήκον του ο «Λύμπε»!

Μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Το νέο στέλεχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού, επιφορτισμένος τον Γενάρη με τις αποδεσμεύσεις που έχει προτείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κατέφερε  να «διώξει» τον Ιβάν Ιβανόφ, παρά το ότι ο Βούλγαρος αμυντικός δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Τι του είπε και τον έπεισε ο «Λύμπε» κανείς δεν ξέρει, αφού τις προηγούμενες μέρες ο Βούλγαρος ήταν  «βράχος» και δεν έμπαινε σε κουβέντα αποδέσμευσης, αν πρώτα δεν εξασφάλιζε πρόταση από άλλη ομάδα. Ο Ιβανόφ είχε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δέχθηκε να εγκαταλείψει τις οικονομικές αξιώσεις του για τα επόμενα δύο χρόνια και πέρα από τα δεδουλευμένα του θα εισπράξει ένα μέρος των χρημάτων που θεωρητικά θα καρπωνόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 (περίπου 50.000 ευρώ).

Στην πραγματικότητα η ΠΑΕ με αυτό το πενηντάρικο που δωρίζει στον Ιβανόφ, γλιτώνει μισό εκατομμύριο ευρώ που θα έπρεπε να δαπανήσει για τον ποδοσφαιριστή την επόμενη διετία. Το μεγάλο αγκάθι, πάντως, παραμένει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο που δεν λέει να… αποδεσμευτεί με τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα