Έκθεση βιβλίου στο παλιό λιμάνι των Χανίων

Για 5η συνεχή χρονιά ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της πόλης διοργανώνουν έκθεση βιβλίου στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμί, από το Σάββατο 5 έως και το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Όπως γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Χανίων, στην έκθεση συμμετέχουν δεκατρία βιβλιοπωλεία της πόλης, ενώ στο πλαίσιο της διοργανώνονται σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 8 μ.μ. έως 12 μ.μ. με ώρα έναρξης των εκδηλώσεων στις 9 μ.μ. “Αγαπάμε το βιβλίο και το στηρίζουμε, ιδιαίτερα μάλιστα στηρίζουμε τους ανθρώπους του βιβλίου, τους συγγραφείς, τους εκδότες και βεβαίως τους βιβλιοπώλες της πόλης μας” τόνισε κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη.

“Με ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και χιλιάδες βιβλία αυτογνωσίας, φαντασίας και πολιτικού ρεαλισμού θα ταξιδέψουμε για δεκαπέντε βραδιές στην επικράτεια του χρέους, της ευθύνης και του ονείρου”, επεσήμανε από την πλευρά του το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης, Χρήστος Μαχαιρίδης, ευχαριστώντας τον Δήμο Χανίων για την υποστήριξη της έκθεσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα